Se på film i mobilen

Är du ofta på resande fot och sitter på tåg eller buss, eller kanske till och med flyg? Då har du säkert med dig din mobil, men har du koll på vad du kan göra på din mobil? Självklart kan du spela spel och lyssna på musik, men du kan även se på film. Ta och beställ på nätet, hyr en film eller köp filmer via streamingtjänster.

Vad finns på streamingtjänsterna?

Eftersom det finns många streamingtjänster på nätet har du otroligt många möjligheter. På streamingtjänsterna finns inte bara filmer utan även serier, både original och TV-serier. Du har underhållning i hundratals timmar, så det räcker hela resan. Men är det värt pengarna?

Man kan alltid fundera över huruvida något sådant här är värt det. Du kanske tycker om att ha bokhyllan full med DVD-filmer. Problemet med DVD-filmer är att du inte kan ta dem med dig på resande fot. Då är det lättare att använda en streamingtjänst, så att du kan titta på vilka filmer du vill, när du vill. Många streamingtjänster erbjuder även möjligheten att ladda ner filmerna så att du kan se dem offline. På så sätt kan du även titta på din favoritfilm uppe i luften på ett flygplan.